Owner Post SWEETHEART Follow Dash



Aiyra's Story
Not Just A Blog

AWESOME ME (:


Holla Readers !
AIYRA I JOHOREAN I HRS I UiTM KBM Strictly No LOVE b4 MARRIED
You are Never too OLD to Set Another Goal or to Dream a New Dream
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
Enjoy Your Day (:

Just A Quote

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[Live Life To The Fullest Because Every Moment Is Precious]
[http://itsaiyralife.blogspot.com]


Skins by: ZieyrAiyra
Do's : Leave Your Footprint,Click FOLLOW Button
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Dont's : Curi Copyright Saya (:

.LOVE is CINTA.



Weyh Isha ! Kau tahu tak kelas kita ada budak baru ? sikit punye handsome la. Sikit ? Eiyh tak , banyak la. Mne kO taw ? Aku taw ur. Tadi aQ nmpak parents dy kuar dari bilik pengetua. .dy pOn ade. .bleyh cair maa tgOk dy. Serius ? ye ur wat pe nak bohong. tambah dosa je. jOm ur waktu rehat pon dah nak habis ni.
Assalammualaikum. Name saya Asral Irfan bin Asral Ikram. Sebelum nieyh saye sekolah di SMK Kajang. Terima kasih. Sila duduk irfan. Tempat awak di sebelah Zarul. Irfan yang berkaca mata itu terus berlalu ke tempat duduk yang dimaksudkan cikgu Dania. Semua mata tidak lepas memandangnya sehinggalah cikgu Dania berdehem. Betul la cakap kaw. Handsome gila. Sudah sudah la tu. Cikgu da start ajar tu. Balik rumah nanti je la kau berangan puas puas ye. Ye la. Na berangan sikit pon tak boleh. Rungut isha.

Dear diary ,
Tadi ada seorang mamat baru check in sekolah. da macam masuk hotel pula check in segala. .whatever la yang penting aku rasa lain gila la bila nampak mamat tu. Mamat tu agak nerd. Pakai spect colour hitam + putih. Tinggi dia , paras rupa dia sejibik macam lelaki yang aku selalu angankan. .haa ! .nama dia Asral Irfan. Kalau la aku dengan dia. Mesti sweet kan ? .perasan la kau isha. Dy na ke pandang kau. Eiyh ta salah ape. Aku pon cantik gak. Perasan lagi. Haha. Lantakla. Okey la sayangg , Isha na tidur. Esok Isha cerita lagi ea pasal mamat tu. lOve yOu dear ! .eiyh salah , love yOu Asral Irfan. :P
.ambOii ! .jauh termenung. Tunggu jejaka idaman turrun dari langit ke or tunggu Putera Asral Irfan ? .sibuk la kau. Wat pe nak tunggu dia ? buang masa je la. Aku saje je duk merenung masa depan kat sini. Da la aku bla dulu. Sambung la angan kau tu ye. Eiyh ! kereta Toyota vios siapa pula tu ? .Irfan la. Kacaknye dia. Cair hati aku. Alamak dia perasan pula aku pandang dia. Macam mana nie ? .wat derk je la.
        Zana ! Zana ! .ada apa ? .kacau je la kau nie. .kO ade bagi coklat ferrero rocher ni pada aku ke ? .ferrero rocher ? .dari aku bagi kau baik la aku makan sendiri ke cik Isha oii. sO, siapa yang bagi nie ? .aku was was la nak ambil. Alaa ambil je la. Da terang terang nama kau. tO yOu , Nur Isha Maira. Was ape lagi ? tak nak da la bagi aku je. Alaa aku tahu la kau ratu segala nenek tiri coklat. Takkan ni pOn kau na kebas ? jangan harap laa. Bertuah la badan. Ada peminat gi tu. Jealous la tu. Kan kan kan ?
Weyh asal Irfan tu asyik pandang kau je dari tadi ? ko ada buat salah ke dengan dia ? Or dia minat kau ? mne ? .ha'a la asal dia pandang aku ? ee. Dia ni ta de kerja lain ke. .ellelele muka da merah cam udang kena bakar. .malu le tu. .shuuttt ! .diam la. Kringgggggggg ! aku balik dulu beb. Ye ur pergi la balik sana. Kau ta nak balik ke ? aku nak stay jap kat sini. Malas na bawa hOmewOrk nieyh balik cOz nanti kat rumah memang aku tak kan sentuh la benda alahh nie. Suke atie kau la labu. .hehe. alamak dia pon stay la. Asal aku gubra semacam ni. Isha , relax tenangkan fikiran tarik nafas hembus. Gaya nak PJ gitu. Lantak la dia yang penting homework ni siap. Sedang asyik aku menyelesaikan persoalan add math tiba tiba aku terasa ada mata yang memerhati. Takkan Irfan kot. Pura –pura jatuh kan pensil la. Sambil mengambil pensil itu aku pOn mencuri pandang ke arah dia. Sah lagi sohih dia pandang aku. Ee. Rimas la camni. Na balik la. Terpaksa la aku melupakan hasrat nak Qada' tidur. Sebaik melepasi pintu kelas , aku terdengar suara orang mengaduh. Irfan ke ? .kenapa pula ? .aku melangakah cemas semula kedalam kelas dan melihat ke arahnya. Kenapa nie ? .tangan ni tercucuk paku tu. Ya Allah macam mana boleh jadi ni ? tadi nak kemas beg ta perasan ada paku kat tepi meja ni. Jom la saya bawa awak pergi bilik rawatan. Teruk juga luka ni bleyh kna kancing gigi tahu. . . . . .
p/s : (OtAx pOn blAnx ! :( .AkU tAw cItEr nIEyh mErEpEx. .kOrAng kOmEn lArr. .bAgy sUppOrt kAt Aku kEyh ?)

Labels: