Owner Post SWEETHEART Follow Dash



Aiyra's Story
Not Just A Blog

AWESOME ME (:


Holla Readers !
AIYRA I JOHOREAN I HRS I UiTM KBM Strictly No LOVE b4 MARRIED
You are Never too OLD to Set Another Goal or to Dream a New Dream
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
Enjoy Your Day (:

Just A Quote

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[Live Life To The Fullest Because Every Moment Is Precious]
[http://itsaiyralife.blogspot.com]


Skins by: ZieyrAiyra
Do's : Leave Your Footprint,Click FOLLOW Button
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Dont's : Curi Copyright Saya (:

Ya ALLAH ! Beratnye DUGAAN Ini ~



Salam Guys ~
I am SAD today -_-"
WHY ?
TELL ME , Dude !
because ~

Perbualan antara saya and my mOm >
"kalau dpt yg kat Sarawak tu na pergi k ?"
"kalau memang kat situ , mungkin pergi kott"
"ta yah lar pergi , masuk jer matrik tuhh . dekat lagipon . cuba tengok org tu org nie ~"
"tapi ma , kalau masuk U . da selamat . ta yah nak fikir lagi lepas nieyh . org laen susa na dapat tapi eiyra yang da dapat nie menolak pulak"
"tengok macam kawan Along tu , pergi Sarawak . susah cari makan . itu la ini la"

Ya ALLAH ! I'm Going To Cry -_-" !
itu hanya separuh yg eiyra kongsikan ~~
WHY ? My Mom ta pernah na memahami saie ~
watever I dO , always FALSE to her

eiyra ta na pisang berbuah dua kali ~

DULU ~~

eiyra terpaksa amek subjek ARAB . then , eiyra belajar maenmaen sebab eiyra ta minat dan ta boleyh na minat pon . memang lar amek ARAB nie bahasa Syurga tapi bila sesuatu dilakukan secara ta Ikhlas . hasilnye , ta memberangsangkan 

sekarang nie ~~

eiyra dapat Matrik tapi Jurusan Sains . eiyra ta minat da dengan subjek yg dinamakan SAINS ! then , bila na tukar course Akaun . ta ade basic . ape pon ta taw . eiyra ta amek subjek tu dulu sebab kena amek ARAB . sedangkan subjek tu larr yg eiyra na sanad . 2 tahun terima kenyataan ta dapat amek Akaun tapi tetap ta menghilangkan minat terhadapnya 

saat ini ~~

eiyra dapat offer UPM , course Perniagaan Tani . 'Perniagaan' , tu yg eiyra minat sanad . tapi biler da macam nieyh . eiyra tataw which one is better ?? 

pada eiyra , eiyra ta na further study tanpa mak ayah restu dan suka . tapi itulah yg eiyra minat . howw ??? my dad , so far ta kisah tapi my mOm ?? arghhh !! I'm crying !! 
HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* dy tetap Mak saie (:

Semoga SERDANG yang menanti Eiyra (:
(senyuman dalam kelukaan)

Klik yea ? Lurve U Darl ~ (: