Owner Post SWEETHEART Follow Dash



Aiyra's Story
Not Just A Blog

AWESOME ME (:


Holla Readers !
AIYRA I JOHOREAN I HRS I UiTM KBM Strictly No LOVE b4 MARRIED
You are Never too OLD to Set Another Goal or to Dream a New Dream
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
Enjoy Your Day (:

Just A Quote

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[Live Life To The Fullest Because Every Moment Is Precious]
[http://itsaiyralife.blogspot.com]


Skins by: ZieyrAiyra
Do's : Leave Your Footprint,Click FOLLOW Button
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Dont's : Curi Copyright Saya (:

LOL (:

Olla Guys ~
Assalammualaikummm (:

hari nieyh mood gatal na menulis walaupon tahu akan meraban kat cnieyh . maaf buad korang penat jerr na bace . ouke fine , ta de yg bace ~ hehe . tacinx puloksss ~ 
lately nieyh ... terase ade sesuatu yg perlu diluahkann . First Love ! mungkin dy  ta pernah tahu dy 1st Love ak tapi  mmg dy 1st Love yg dlu ak harap akn jdi last Love juga . but annoying ryte ? seawal usia setahun keledek nak harap macammacam ?? tu larr hakikatnye . dulu , frust macam org giler sebab break sedangkan ak yg decide tapi kan kan kan klau dy ta buad hal . ak pon ta sggup na buad kputusan tu . ianye da berlalu ~~~ fly away ~~~~~~~~~ seriously , macam ape jerr klau ungkit sekarang nieyhhh . maaf korang kat sini ak na state kan yg ak tulis nieyh bukan na mengharap dy kembali atau seangkatan dengannye just na cakap kalau niat kiter na lupakan mmg ta kan bleyh melupakan sebab maken dekat jerr perasaan tu . tapi abaikan ~ butterfly terbanglahhh tinggi bawa perasaan ini ~~~~~ huhu 

"JODOH , Pertemuan Di Tangan TUHAN !"
"Cintakan ALLAH , Cinta Manusia Pun Akan Dapat ! InsyaAllah (: "
Peace *-*^
Klik yea ? Lurve U Darl ~ (: