Owner Post SWEETHEART Follow Dash



Aiyra's Story
Not Just A Blog

AWESOME ME (:


Holla Readers !
AIYRA I JOHOREAN I HRS I UiTM KBM Strictly No LOVE b4 MARRIED
You are Never too OLD to Set Another Goal or to Dream a New Dream
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
Enjoy Your Day (:

Just A Quote

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[Live Life To The Fullest Because Every Moment Is Precious]
[http://itsaiyralife.blogspot.com]


Skins by: ZieyrAiyra
Do's : Leave Your Footprint,Click FOLLOW Button
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Dont's : Curi Copyright Saya (:

Mengira detik yang semakin hampir ~

Assalammualaikum Semua (:

Firstly, julungjulung kalinya nak bagirahu kat hangpa yang cekk dapat further study Degree.

ALHAMDULILLAH Sangat 
Thanks to ALLAH

di mana ?
 UiTM Kampus Bandaraya Melaka

Impian nak belajar jauh jauh 
tapi tak kesampaian.
Dapat sempadan negeri JOHOR nie pun boleh.
Hanya beberapa minit je pun dah boleh sampai.

Tapi tetap excited sebab dekat BANDAR kauu.
yelahh , selama ni belajar kat Tangkak yang agak tak berapa bandar tu.
hehehe ~ Jangan Marah ye Orang TANGKAK.

Cekk dapat course , Sarjana Muda Perniagaan Pentadbiran Pengurusan Sumber Manusia
Sebenarnya, tak sure sangat belajar tentang apa jerr tapi dahh GOOGLE hari tuu.
Sangat menarik perinciannya.

Apapun harap korang semua mendoakan yang terbaik buat cekk di sana nanti.

Tetiba rasa sayu pulak, yolahh dahh berbulan cuti.

Selamat Berpuasa Umat Islam (:
 
Klik yea ? Lurve U Darl ~ (: