Owner Post SWEETHEART Follow Dash



Aiyra's Story
Not Just A Blog

AWESOME ME (:


Holla Readers !
AIYRA I JOHOREAN I HRS I UiTM KBM Strictly No LOVE b4 MARRIED
You are Never too OLD to Set Another Goal or to Dream a New Dream
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
Enjoy Your Day (:

Just A Quote

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[Live Life To The Fullest Because Every Moment Is Precious]
[http://itsaiyralife.blogspot.com]


Skins by: ZieyrAiyra
Do's : Leave Your Footprint,Click FOLLOW Button
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Dont's : Curi Copyright Saya (:

Hacccuuuummmmm 😷

Bila sem baru dah nak start tapi kau DEMAM, SELSEMA, BATUK

It be like 'ohh malasnya nak mengemas'

Seriusly, aku tak berdaya nak mengemas.

Okay sekarang kemas baju !

5 minit lepastu, 

Ohh malasnya
Ohh letihnya

Dan kau pun lagi malas bila mengemas dalam bilik yg ada katil empuk memanggil2 suruh berehat.

And it keep repeated until the last day you at home. 

Seriusly, aku susah nak demam tapi bila demam

It be like 'pemalas dan perut kau sentiasa kenyang walaupun kau lapar'

Sebab kau takde selera nak makan.

Okay. Aku tulis sebab aku demam. Bersin dah tak terkira berapa kali. Gatal hidung dan mata.

Tapi aku tetap nak balik Melaka cuma malas nak mengemas.

Kalau lah aku ada MAID. Ok Bye !